Trobada d’Escacs Escolar el 9 de Març

TROBADA D’ESCACS ESCOLAR AL PALAU D’ANGLESOLA
DATA: DISSABTE 9 DE MARÇ DE 2019
LLOC: Escola Arnau Berenguer (Plaça Generalitat)
HORARI: 9:30h – 13:00h

Des de fa 3 anys, el Club Escacs Mollerussa està organitzant les trobades d’escacs al Pla d’Urgell amb l’objectiu que tots els nens i nenes a qui els agrada jugar a escacs puguin fer-ho i practicar en un entorn distés i divertit.

Aquesta trobada, que es materialitzarà en una sèrie de partides durant tot el matí del proper 9 de març, s’emmarca en la primera de les 4 trobades que es realitzaran per diferents poblacions de la comarca entre març i juny.

Les inscripcions es fan al Consell Esportiu del Pla d’Urgell (ceplaurgell@gmail.com) fins el 7 de març, però per qualsevol dubte podeu preguntar al Club d’Escacs Mollerussa (escacsmollerussa@gmail.com). També i fins el 4 de març podeu fer les inscripcions a l’extraescolar d’escacs directament.

Com a requeriments per fer la inscripció cal tenir tramitada la llicència del Consell Esportiu que té un cost de 2€. També comentar que en la trobada es repartirà esmorzar per tots els participants.

Si voleu participar-hi o si voleu que els vostres fills coneguin aquest tranquil però divertit esport veniu a la Trobada d’Escacs el proper 9 de Març.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *