#tiósecret

Els tions arriben al Palau el pròxim 13 de desembre

Benvolgudes famílies, des de l’Ampa de l’escola Arnau Berenguer estem preparant una activitat que consistirà a trobar el tió de Nadal, en diem #tiósecret!

Què és el #tiósecret?
Una activitat familiar per sortir a trobar el Tió (Soca, Tronca, Tronc o com vulguis dir-li!) de Nadal de casa vostra. Aquest any, al Palau, s’ha detectat la presència de Tions amagats pel poble. El Comissari Soqueta i l’Agent Especial Tronquet demanen l’ajuda dels més petits i les famílies per descobrir on s’amaguen!

Quan comença la missió?
El diumenge 13 de desembre de 2020 a les 10:00 del matí, ens trobarem amb l’Agent Especial Tronquet en un lloc encara per determinar, on ens explicarà una sèrie de pistes perquè cada família pugui trobar el seu tió.

Com serà aquesta missió secreta?
Cada família participant rebrà un joc de proves i pistes, i una ubicació GPS. Hi ha diverses zones del poble on s’han vist pistes i rastres de Tions. Cal obrir bé l’ull per seguir les pistes que ens portaran a descobrir l’amagatall del nostre Tió!

Què cal fer prèviament?
De l’1 al 7 de desembre (inclosos). Formalitzar la inscripció on-line disponible al final d’aquesta pàgina . El preu de l’activitat és de 5€, que seran destinats íntegrament a la Marató de TV3.
El 12 de desembre, entre les 10 h i les 13 h caldrà passar pel magatzem de l’Ajuntament per deixar-hi aquella ‘peça de biomassa’ que segurament guardeu a casa, i rebre les primeres indicacions per part del Comissari Soqueta. Qui no disposi de cap ‘peça de biomassa’ podrà demanar-la al mateix moment de fer la inscripció. En aquest cas, el preu total serà de 25€.

Com que l’operació és molt discreta, si teniu qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb algun/a membre de la junta de l’Ampa pels canals habituals.

Formulari d’Inscripció Online

Inscripcions tancades, moltes gràcies!