Inscripció escala en hi-fi 2019 – Festa de Fi de Curs

Inscripcions obertes a l’escala en hi-fi “VINE A LA FESTA!”

Dissabte 15 de juny, al pavelló poliesportiu, torna la segona edició de l’escala en hi-fi de la festa de final de curs, organitzat per l’AMPA de l’escola.

Animeu-vos a participar amb la vostra classe, amb la vostra colla, amb qui us plagui o individualment, i afanyeu-vos que les places són limitades! Teniu fins al dia 24 de maig per apuntar-vos!

Bases de participació:

PARTICIPACIÓ INDIVIDUAL O COL·LECTIVA (grup-classe, colles, famílies, etc.)

LA INSCRIPCIÓ: Per fer la inscripció cal omplir el formulari que trobareu clicant AQUÍ! 

Un cop rebuda la inscripció, contactarem amb vosaltres. El termini d’inscripció es tancarà el dia 24 de maig o abans, en el cas que es cobreixin el màxim de places previstes.

LA CANÇÓ: Cada persona o grup participant haurà de triar la cançó (o muntatge musical) que vulgui representar i, un cop hagi emplenat el formulari d’inscripció i hagi estat acceptat per l’organització, haurà d’assegurar-se que l’arxiu és de màxima qualitat i afegirlo al formulari d’inscripció o enviar-lo en format MP3 a l’adreça: ampapalau@gmail.com

LA DURADA: La durada màxima de cada actuació serà de 3 minuts i mig. Si la cançó triada supera aquesta durada, caldrà tallar-la o triar-ne una altra.

PLACES LIMITADES: El número d’actuacions de la festa és limitat, per la qual cosa us recomanem que, per no quedar-vos sense plaça, feu la inscripció el més aviat possible!

EL VESTUARI, EL MAQUILLATGE I L’ATTREZZO: El vestuari, el maquillatge i l’attrezzo que pugueu necessitar anirà a càrrec de cada persona o grup participant.

L’HORARI: La festa començarà a les 19.00 h, a continuació es realitzarà el sopar i moltes sorpreses més.

EL CONTACTE: Per a qualsevol dubte o aclariment podeu escriure’ns a ampapalau@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *