El nostre suport a L'Eva i el David, els pares de Anna.

Com associació de pares i mares d’alumnes de l’escola Arnau Berenguer us volem transmetre que compartim amb vosaltres,  Eva i David, el dolor i les hores d’angoixa que esteu vivint. No esteu sols, tots els pares i mares de l’escola tenim el nostre cor i pensament amb vosaltres. Voldríem que hagués estat un somni que ningú hagués de recordar.
Entre tots formem una escola però, per damunt de tot, som una gran família que espera tenir a l’Anna amb tots nosaltres ben aviat. Una abraçada campiona aquesta cursa, junts, la guanyarem.
I al mestre Albert, que lluita en silenci per esborrar aquell instant, dir-te que tota la comunitat educativa (mestres, pares i mares i alumnes) estem amb tu. Apart de ser un excel·lent mestre ets una gran persona, ànims per a tu també.
 AMPA Escola Arnau Berenguer

0 respostes a «El nostre suport a L'Eva i el David, els pares de Anna.»

  1. Gracies, aquest escrit expresa tot allo que vols dir i de vegades no saps com perque les emocions no et deixen sortir les paraules. Ànims David i Eva!!! Us esperem.

  2. MIREIA CRESPO
    De ben segur, que tots aquests comentaris que entre tots anem deixant us ajudaran a portar-ho mes bé.!Vinga endavant familia ! que la tornada a casa ja falta poc. UN PETONAS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *