Aquest divendres 15 de març toca Cantata

El pròxim divendres, 15 de març de 2019, al pavelló poliesportiu del Palau d’Anglesola, a les 20.30 hores tindrà lloc la desena edició del CANTEM, activitat emmarcada en les Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d’Urgell. Cantarem els de 5è curs juntament amb 17 escoles més del Pla d’Urgell, acompanyats per la Jove Orquestra de l’Escola Municipal de Música de Mollerussa i dirigits per Josep Miquel Mindan.

La cantata escollida per aquesta edició és “Florinda, la vaca pallassa” de Manel Justícia. És la història d’una vaca que somiava ser pallassa i que un dia decideix abandonar les seves companyes i el seu amo per anar al circ.
Un cop allà, mags, funàmbules, empassafocs, contorsionistes, amazones i músics li ensenyaran els seus espectacles i la convidaran a actuar amb ells.

Mitjançant aquesta història els infants aprendran de la valentia d’aquesta vaca, que lluita per complir els seus anhels i desitjos per tal de ser feliç i fer-ne als que l’envolten.

Aquesta activitat es coordina des del Seminari de professorat especialista de música del Pla d’Urgell i es prepara prèviament a cadascun dels centres educatius que hi participen. El dia de la posada en escena es pot veure com l’esforç individual suma en un resultat col·lectiu.

L’AMPA de l’Escola Arnau Berenguer col·labora com amfitrió de l’esdeveniment aportant voluntariat i ajuda econòmica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *